Buffeter
Torvecafeen's Køkken v/Marianne Fentz
Buffeter
Til hverdag og fest vor mad er bedst
- Buffet #1
- Hønseanretning på fad.
- Flutes og smør
- Rosastegt oksetyndsteg m/ rødbedesalat.
- Marineret kalkuncuvette m/ pastasalat og flødekartofler.
- Brieost m/ druer og radiser.
Kr. 205,00
- Buffet #2
- Lakseanretning pyntet m/ rejer og asparges.
- Flutes og smør
- Lammekølle m/ pastasalat.
- Helstegt kalvefile m/ 2 slags salat.
- Flødekartofler
- Ostelagkage
Kr. 220,00
- Buffet #3
- Tunmousse m/ brøndkarse og krydderdressing.
- Flutes
- Nakkefile m/ pastasalat.
- Baconstegt kalkuncuvette m/ ovnstegte kartofler.
- Kryddersmør
- Æbletærte m/ creme fraice.
Kr. 190,-
- Buffet #4
- Rejeanretning på fad m/ urtecreme.
- Flutes og smør
- Honningglaseret andebryst m/ appelsinsalat.
- Rosastegt kalveculotte m/ flødekartofler og blandet grøn salat
- 3 slags ost pyntet m/ druer og frugt.
Kr. 210,-
Vil du vide mere?
Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder.