Tag selv bord
Torvecafeen's Køkken v/Marianne Fentz
Tag selv bord
Til hverdag og fest vor mad er bedst
- Bord #1
- Lakseanretning pyntet m/ rejer
- Røget laks m/ sennepsdressing
- Røget skinke m/ melon
- Kalveculotte m/ portvinssauce og grøn salat
- Roastbeef m/ remoulade, flødepeberrod og pickles
- Mørbradbøf i flødesauce
- Lune frikadeller
- Osteanretning, druer, kiks og frugtsalat
- Flutes
Pris pr. kuvert kr. 225,-
- Bord #2
- Hønse / rejeanretning m/ rejer, asparges, hønsekød som serveres i fyldig dressing
- Ferskrøget laks m/ asparges
- Røget dyrekølle m/ røræg
- Skiver af andebryst m/ appelsinsalat
- Oksefile m/ ovnstegte kartofler, blandet grøn salat og whiskysauce
- Osteanretning, druer, kiks og frugtsalat
Pris pr. kuvert kr. 235,-
Vil du vide mere?
Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder.